Poljoprivredni sajam u Bujanovcu

Lokalne vesti - Petak 09.05.2014 - 15:02

Vranje - Međunarodni sajam poljoprivrede i investicionih potencijala održan je u Bujanovcu, u Sportskom centru „ Mladost“.

Ilustracija Ilustracija

Oko 60 domaćih i inostranih izlagača na sajmu, osim poljoprivrede,  predstavilo se i delatnostima iz drugih segmenata proizvodnje.

Nedžad Beljulji, koordinator Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj Bujanovca kazao je kako je sajam odlična prilika za predstavljanje kapaciteta opštine Bujanovac, njenih privrednika i drugih proizvođača.

- Izlagači će biti iz opština Bujanovac i Preševo, biće nekoliko firmi iz unutrašnjosti Srbije ali i iz Makedonije, Albanije i sa Kosova.

Tokom trajanja sajma biće organizovano predavanje o poljoprivredi, a održaće se i prezentacija zdrave , organske hrane – rekao je Beljuji.

Sajam je organizovala opština Bujanovac u saradnji sa Centrom za razvoj Pčinjskog i Jablaničkog okruga uz pokroviteljstvo Austrijske ambasade.

Između ostalih, sajmu su prisustvovale brojne zvanice od kojih se izdvajaju imena Austrijskog ambasadora, zamenice ministra ekonomije iz Albanije, predsednika Regionalne privredne komore Lesovac, i članova Koordinacionog tela.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: