Pored Vranja, DEZINFEKCIJA i u seoskim sredinama

Lokalne vesti - Nedelja 12.04.2020 - 12:19

Javna preduzeća "Vodovod" i "Komrad" nastavljaju dezinfekciju javnih površina, a nakon Vranja, ovaj posao nastavljaju i u seoskim sredinama.

Dezinfekcija traje poslednjih 25 dana FOTO.: OK Radio Dezinfekcija traje poslednjih 25 dana FOTO.: OK Radio
Najduži policijski čas do sada, mehanizovane ekipe javnih preduzeća „Vodovod” i „Komrad” iskoristile su da vrše dezinfekciju sela na potezu Soderce – StropskoDubnica – Katun, Milivojce – Beli Breg, Gornji Vrtogoš – Donji Vrtogoš i Davidovac – Ristovac.
 
- Proteklih 25 dana, ekipe "Komrada" i "Vodovoda" neumorno se bore za očuvanje visokog stepena dezinfekcije javnih površina
 
Bez obzira da li je vreme policijskog časa ili su noćna angažovanja, tretira  se svaka potencijalno kontaminirana ulica u Vranju i Vranjskoj Banji - kažu nadležni.
 
Kako se navodi, angažovana je sva raspoloživa mehanizacija oba javna preduzeća, cisterne, traktori i sva prateća vozila.   
 
Nabavljena su dva nova atomizera kojima se vrši raspršavanje natrijum-hipohlorita u cilju što efikasnije dezinfekcije javnih površina.
 
- Treba odati priznanje velikom broju ljudi angažovanih još od 15. marta, koji ne štedeći se i bez pauze, svojim učešćem obezbeđuju sigurnije okruženje svim građanima za život i rad, što rezultira daleko manjim brojem obolelih od korona virusa, sprečavajući njegovo širenje  i kontaminiranje terena na kome se krećemo - saopštavaju iz „Vodovoda” i „Komrada”.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: