Porodica tvrđava za sve

Lokalne vesti - Sreda 29.11.2023 - 13:20

Vranjski Centar za društvene integracije u okviru projekta “Porodica tvrđava za sve”, u prisustvu velikog broja roditelja i učenika održao je tribinu pod nazivom “Snaga porodice” u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić”.

Foto: Promo Foto: Promo

Sociolog Danijela Zdravković je i na ovoj tribini ukazala na snažne strane svake porodice, ali i svih onih segemenata koji je mogu dodatno osnažiti kroz edukaciju njenih članova.

Događaju su prethodile su radionice koje su obuhvatile aktivnosti vezane za upoznavnje sa tradicijom, sa ciljem da uspostave međugeneracijsku saradnju i razviju nove veštine zbog bolje komunikacije i povezanosti roditelja i dece.


Tokom realizacije ovog projektu, koji se sprovodi uz finansijsku podrško Ministarstva za brigu o porodici I demografiju, snimljen je i dokumentarni film u kome polaznici i edukatori govore o svojim iskustvima učešća u projektu.

Film će biti prikazan na završnoj konferenciji koja će biti održana u istoj školi, u petak, 8. decembra od 13 časova.

Projekciji filma će prisustvovati i ministar za brigu o porodici i demografiji Darija Kisić Tepavčević.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: