Poslanik Nika otvorio kancelariju

Lokalne vesti - Petak 30.05.2014 - 14:19

Narodni poslanik SNS Dragan Nikolić u petak je svečano otvorio poslaničku kancelariju u Vranju, u naselju“ Češalj“. Kancelarija se nalazi u nekadašnjim prostorijama gradskog odbora naprednjaka.

sa lica mesta sa lica mesta

Otvaranju su prisustvovali episkop Eparhije Vranjske Pahomije sa sveštenstvom , gradonačelnik  Zoran Antić sa saradnicima, predstavnici većine političkih stranaka, lokalni funkcioneri i građani.

Nikolić se zahvalio prisutnima, ali i onima koji su bili sprečeni da dođu pa su uputili telegrame izvinjenja.

- Budući da sam na poslednjim izborima od strane građana u Vranju izabran na listi Srpske napredne stranke da budem poslanik svih građana dakle i onih koji su glasali za SNS, ali i onih koji su glasali za druge stranke.

Zaista nije vreme u Srbiji, a nažalost vrlo često se to dešava za politiku a još manje za politikašenje. Moj zadatak je u isto vreme i velika odgovornost da zastupam sve vas u parlamentu Srbije, da pomognem Vranju u privrednom, ekonomskom, finansijskom, obrazovnom, kulturnom i verskom pogledu – kazao je Nikolić.

Nikolić kaže da je njegov zadatak da bude spona između svih predstavnika grupacija stranaka, državnih organa u Vranju sa Skupštinom Srbije, Vladom i svakim ministarstvom ponaosob.

- Da možete u svakom trenutku da doznate koji su predlozi zakona i šta je to što je ušlo u skupštinsku proceduru, u kom pravcu će Vlada delovati, šta je to što nas očekuje, a očekuje nas mnogo posla i mnogo rada da bi smo radili na stvaranju jedne kulturne i pristojne Srbije u kojoj ćemo se ceniti međusobno gde neće biti podela, ali će biti različitog mišljenja – napomenuo je Nikolić.

On se zahvalio gradskom rukovodstvu koje je kako je kazao shvatilo njegov zaht ev za otvaranje poslaničke kancelarije.
Nikolić je kazao da se na sve moguće načine trudi da Vranje bude prepoznatljivo u parlamentu.

- Trudim se da često budem za govornicom da svaki problem Vranja  bude predstavljen u parlamentu Srbije – kazao je Nikolić ističući značaj političke stabilnosti u gradu, zbog dolaska potencijalnih investitora koji su zainteresovani da ulažu na ovom području.

Tatjana Stamenković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: