Posle godinu dana UKINUTA VANREDNA SITUACIJA U VRANJU

Lokalne vesti - Utorak 15.06.2021 - 11:58

Na današnjem zasedanju Gradskog štaba za vanredne situacije, kojim je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković, doneta je odluka o ukidanju vanredne situacije na celoj teritoriji grada Vranja.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Odluka je doneta na osnovu procene stepena ugroženosti stanovništva od zarazne bolesti COVID-19, a u skladu sa izveštajima Zavoda za javno zdravlje i Zdravstvenog centra u Vranju.

Tom prilikom, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković istakao je da uprkos popuštanju mera građani moraju biti disciplinovani i poštovati propisane epidemijske mere.

- Pozivam sve građane da se vakcinišu, jer imunizacija je jedina zaštita od širenja koronavirusa i način za zaustavljanje pandemije.

Veoma je važno da broj vakcinisanih bude što veći, kako bi se uspešno izborili
  sa virusom i dostigli kolektivni imunitet. Bez obzira na ukidanje vanredne situacije, budite odgovorni prema sebi i drugima
- istakao je gradonačelnik.

Na sednici je doneta i Odluka kojom se nalaže Odeljenju za inspekcijske poslove Gradske uprave i Odeljenju komunalne milicije da u skladu sa važećim merama Vlade Republike Srbije nastave sa redovnom kontrolom poštovanja preventivnih mera zaštite od virusa COVID-19.

Takođe, donet je i zaključak kojim se apeluje na sve građane da  i dalje poštuju sve preventivne mere zaštite, a posebno mere lične zaštite i poštovanje propisane fizičke distance.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: