Potpisano: Vranju 1,44 milijarde za REKONSTRUKCIJU BOLNICE

Lokalne vesti - Četvrtak 30.01.2020 - 00:35

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković potpisao je sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije, Ugovor o realizaciji projekta za rekonstrukciju objekta Zdravstvenog centra u Vranju.

Stari paviljoni će biti kompletno obnovljeni FOTO: D. Ristić/OK Radio Stari paviljoni će biti kompletno obnovljeni FOTO: D. Ristić/OK Radio
- Predmet Ugovora je kompletna rekonstrukcija paviljonskog dela vranjske Bolnice, a ukupna vrednost projekta je 1.44 milijarde dinara sa PDV-om. 
 
Ovo je jedan od najvećih i najznačajnijih ugovora koji je Grad Vranje potpisao u poslednjih nekoliko godina - rekao je za zvaničan gradski sajt gradonačelnik Milenković. 
 
Ugovor, između ostalog, predviđa kompletne arhitektonsko – građevinske radove, izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže, ugradnju električnih i gromobranskih instalacija, telekomunikacionih i termotehničkih instalacija i spoljašnje uređenje celog kompleksa.
 
Zgrade Opšte bolnice u Vranju datiraju iz perioda pedesetih, šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka.
 
 
Nakon toga, stekli su se uslovi za apliciranje za sredstva za obnovu stare bolnice.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: