Poznati dobitnici svetosavskih nagrada

Lokalne vesti - Petak 24.01.2014 - 00:06

Organizacioni odbor manifestacije „Svetosavska nedelja 2014.“ u Vranju saopštio je imena ovogodišnjih dobitnika nagrada i priznanja za rezultate postignute u prethodnoj godini.

Sa ranijih proslava Sa ranijih proslava

Nagrada za najbolju ustanovu u oblasti vaspitno-obrazovnog rada za 2013. godinu biće dodeljena Muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ u Vranju.

Nagrade za najboljeg pojedinca u oblasti vaspitno-obrazovnog rada za prošlu godinu dobiće Ljiljana Stevanović, profesorka hemije u osnovnoj školi „Radoje Domanović“ i Sunčica Stojanović, profesorka razredne nastave u školi „Branko Radičević“ u Vranju.

Nagrada za najboljeg učenika osnovne ili srednje škole biće dodeljena Aleksandru Milosavljeviću, učeniku osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“.

I na kraju, nagrada za najboljeg studenta za 2013. godinu namenjena je Aleksandri Đorđević, studentkinji druge godine master akademskih studija na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: