Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend

Lokalne vesti - Četvrtak 24.11.2022 - 11:18

Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u petak, 25. novembra, od 20 sati je predstava ,,Ludi Ljuba’’, koju je po tekstu Srboljuba Aritonovića na scenu vranjskog ansambla postavio Dragan Živković.

Foto:Promo Foto:Promo

 U nedelju, 27. novembra, od 12 sati za najmlađe gledaoce je predstava ,,Uspavana lepotica’’, po tekstu i u režiji Spasoja Ž. Milovanovića i izvođenju glumaca vranjskog ansambla.

 

Što se tiče bioskopskog repertoara i ove subote, 26. novembra, biće prikazana dva filma. Za mališane, u terminu od 12 sati, je animirani film ,,Malci otpisanci’’. Reč je o avanturističkom filmu za celu porodicu. ,,Op i Ed slučajno putuju kroz vreme sa ostrva Galapagos 1835. do današnjeg Šangaja. U konfuziji se probijaju kroz grad i dolaze do užasavajućeg otkrića da je vrsta kojoj pripadaju ubrzo izumrla’’, stoji u opisu filma.

 

Na večernjoj sceni, od 20 sati, je akcioni avanturistički film sa elementima drame ,,Crni panter: Vakanda zauvek". ,,Kraljica Ramonda, Šuri, Okoje i Mubaku bore se kako bi zaštitili svoje ljude od upada svetskih sila koje se, nakon smrti kralja T’Čalea nameću kao opasnost. Kada ih Namor, vođa skrivenog podvodnog naroda upozori na globalnu pretnju, Vakanđani iznalaze nova rešenja’’, poručuju iz produkcije.

 

Karte za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: