Pozorište na mini turneji: Ogromno interesovanje za NEČISTU KRV

Lokalne vesti - Petak 13.12.2019 - 13:20

Pozorište "Bora Stanković" iz Vranja otputovalo je na mini turneju sa predstavom "Nečista krv", koju je, po tekstu Bore Stankovića, dramatizovala Tijana Grumić, a režirao Jug đorđević.

Scena iz Scena iz "Nečiste krvi" FOTO: G. Mitić/OK Radio
Predstava je premijerno izvedena 22. oktobra, u okviru programa svečanog otvaranja zgrade pozorišta.
 
U petak, 13. 12. u 20 h, naši glumci će nastupiti na sceni Narodnog pozorišta u Leskovcu, a sutradan, 14. 12. u 20 h, u Narodnom pozorištu u Nišu.
 
- Prema informacijama koje smo dobili od kolega iz Leskovca i Niša, za oba izvođenja postoji ogromno interesovanje i sve karte su rasprodate - kažu iz vranjskog teatra.
 
Pozorišta iz Leskovca i Niša uzvratiće gostovanjima u Vranju:
 
16. 12. u 20h Narodno pozorište Niš će na velikoj sceni Pozorišta "Bora Stanković" izvesti predstavu "Putujuće pozorište Šopalović", Ljubomira Simovića, u režiji Tatjane Mandić Rigonat
 
24. 12. u 20h, takođe na velikoj sceni Pozorišta "Bora Stanković", Narodno pozorište iz Leskovca izvešće predstavu "Otac", Augusta Strindberga, u režiji Miloša Jagodića.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: