Predstavljen skopski aerodrom

Lokalne vesti - Sreda 12.09.2012 - 08:36

Turski TAV, vlasnik skopskog aerodroma "Aleksandar Veliki" predstavio je mogućnosti te vazdušne luke i u Vranju.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Na Pržaru su govorili predstavnici TAV-a, Zafer Mese i Zoran Krstevski, i u detalje opisali rad kompanije i mogućnosti koje aerodrom pruža.

Skopski aerodrom dat je TAV-u u koncesiju na 20 godina, a ova kompanija je u prethodne dve godine u posao uložila čak 200 miliona evra.

Ova vazdušna luka sada je moderan objekat od oko 50.000 kvadrata pod krovom, kojaje 10 puta veća od starog skopskog aerodroma.

Prema rečima Krstevskog, iz Skoplja se sada može leteti do većine evropskih, ali i svetskih destinacija. Skopski aerodrom najjeftiniji je u regionu, a trenutno sarađuje sa 25 prevoznika koji lete do 28 odredišta.

U TAV-u su posebno ponosni na svoju "lou kost" ponudu, jeftine letove koji je rezervišu preko interneta, i koji su jeftini što ranije čekirate kartu.

Ove letove, koji recimo do Beča koštaju 17 evra, ili do Milana samo šest evra za prvu kartu, iz Skoplja nude za sve važnije destinacije u Evropi. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: