Pregažen kod tunela "Kržince"

Lokalne vesti - Četvrtak 31.10.2013 - 23:15

Muškarac star oko 35 godina poginuo je u četvrtak uveče na magistralnom putu Vranje - Niš, kod sela Kržince.

Mesto nesreće Mesto nesreće

Nesreća se dogodila oko 20 časova, a kako OK Radio saznaje iz izvora bliskih policiji, nastradali muškarac čije ime nije još uvek poznato, prelazio je magistralni put na ulazu u tunel “Kržince”, kada je na njega naleteo džip  “audi Q 7” vranjskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Niša.

Kako se nezvanično saznaje, “audijem” je upravljao vozač  jednog gradskog većnika iz Vranja.

Muškarac je podlegao povredama na licu mesta.

Uviđaj vrše pripadnici Policijske uprave iz Vanja, a vozila se na ovoj frekventnoj saobraćajnici usmeravaju alternativnim pravcima.

Na delu magistralnog puta kod tunela Kržince sve češće se dešavaju saobraćajne nezgode.

Tokom leta dogodile su se dve teške saobraćajne nezgode na istom mestu ispred tunela u kojima je više od pet osoba povređeno, a jedno lice je izgubilo život.

Pre samo 18 dana je takođe kod tunela poginuo Branko Marinković iz Kržinca, kada je u nešto posle 20 sati na njega naleteo automobil vranjskih registracija dok je pretrčavao magistralni put.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: