Prelazi u SNS pa dobila novu kancelariju

Lokalne vesti - Utorak 17.12.2013 - 12:18

Portparolka Zdravstvenog centra u Vranju Beba Kanački nije više član URS-a, a uskoro bi mogla, čak i prema njenim najavama postati perjanica tabora vranjskog SNS-a.

Beba Kanacki Beba Kanacki

Kako OK Radio saznaje, Kanački se iz kancelarije u kojoj je radila sa još troje kolega, preselila u novu i prostranu kancelariju koju trenutno sama koristi.


Kanački kaže da svoje članstvo u Dinkićevoj stranci nije produžila od kako je ime G17 promenio u URS.


– Kada je bila obnova članstva nisam potpisala i sada praktično nisam ni u jednoj stranci. Što se tiče SNS konstantno dobijam pozive od njih da pređem tamo, ali ne samo od njih, već i iz ostalih političkih stranaka.


Svakako to ne znači da se ne slažem sa idejama koje promoviše URS, čak sam prihvatila poziv iz ženske mreže Ujedinjenih regiona da im se pridružim.


Nikada se nisam politički eksponirala – kaže Kanački.


Ona dodaje da ozbiljno razmišlja o učlanjivanju u SNS, kada se Gradski odbor ponovo bude oformio.


– Razmišljam ozbiljno o tome i to će se najverovatnije dogoditi, ali kada se situacija u Vranju bude sredila sa Gradskim odborom. Za sada ponude važe i imala sam neke pregovore sa njima – kaže Kanački.


Narodni poslanik SNS Dragan Nikolić kaže da mu se Kanački nije javljala do sada, što znači da od njenog članstva za sada nema ništa.


– Da je postala član ili da to hoće da bude ona bi mi se javila, a nije. Na kraju, nas to ne zanima, jer se time ne bavimo.


Druga politčka opcija krade članove i odbornike, ne SNS – kaže Nikolić.


Inače, Beba Kanački bila je član G17 više od pet godina. Kao stranačka ličnost dobila je posao u Službi za odnose s javnošću vranjskog Zdravstvenog centra pre četiri godine i danas radi kao referent  zadužen za medije.   


U Vranju je tako na političkoj sceni. Neko promeni stranku da zaposli dete, a neko da dobije neku drugu beneficiju.


U ovom slučaju i samom najavom prelaska u SNS stigla je i nova kancelarija.


Nažalost, prostor u ZC-u u Vranju ne dozvoljava da, primera radi, zaštitnik prava pacijenata ima svoju kancelariju, ali je zato Kanački napredovala.


A možda to i nema nikakve veze sa političkim opredeljenjem.


Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: