Preminuo povređeni policajac

Lokalne vesti - Sreda 23.10.2013 - 11:01

Vranje - Policajac Goran Ðorđević (44) koji je u ponedeljak teško povređen kod Bujanovca, preminuo je u sredu ujutru u Kliničkom centru Niš, potvrdio je direktor te zdravstvene ustanove Zoran Radovanović.

Đorđević Đorđević

Prema njegovim rečima, uprkos svim naporima lekara i velikoj borbi, zbog težine povreda policajac je podlegao povredama.

On je u niški Klinički centar primljen u ponedeljak uveče oko 20 sati, sa teškim povredama grudnog koša i glave, opasnim po život.

Policija je saopštila da je Goran Ðorđević povređen u ponedeljak oko 18 sati, dok je bio na dužnosti, kada je pokušao da zaustavi automobil, ali "vozač se nije zaustavio, već ga je udario i udaljio se u pravcu Velikog Trnovca".

Đorđević je bio deo šire policijske operacije u cilju sprečavanja dilovanja droge, a vozač teget audija bezobzirno ga je pregazio na licu mesta.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: