Pretučen predsednik URS u Banji

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.02.2014 - 00:25

Vranje - Odskorašnji predsednik Opštinskog odbora URS u Vranjskoj Banji Tomislav Milovanović (34) brutalno je pretučen u nedelju uveče u dvorištu svoje kuće u Banji.

Tomislav Milovanovic Tomislav Milovanovic

Kako još uvek nezvanično saznajemo, na Milovanovića su nasrnula četvorica napadača koje on nije prepoznao. Milovanović je sa povredama prebačen u vranjsku bolnicu.

– Zdravstveno stanje mu je sada stabilno. Napad se dogodio koliko sam informisan oko 22 sata u dvorištu porodične kuće Milovanovića u Vranjskoj Banji.

Napadači su ga sačekali iza kuće i rekli mu da pripazi šta radi jer ima ženu i malo dete, nakon čega su usledile batine.
Ovo nije mala stvar i zbog toga u ponedeljak u Vranje dolazi potpredsednica stranke Verica Kalanović.

Jasno je svima da je ovo posledica potpisivanja zahteva za smenu SPS-a u Vranjskoj Banji – kaže predsednik vranjskog odbora URS-a Uroš Trajković.

On je najavio da će Kalanovićeva u ponedeljak obići i Opštinski odbor u Vranjskoj Banji, nakon čega će se u 15 sati obratiti javnosti na konferenciji za novinare.

 

Milovanović je na funkciju predsednika Opštinskog odbora URS u Vranjskoj Banji imenovan nakon što je Slaviša Bulatović, njegov prethodnik, postavljen za poverenika SNS u Vranju. 

 

Inače, Tomislav Milovanović je lekar Hitne pomoći u vranjskom Zdravstvenom centru. 

 

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: