Pretučen vozač Novice Tončeva

Lokalne vesti - Četvrtak 26.04.2012 - 11:27

U Surdulici na parkingu pretučena vozač predsednika te opštine Novice Tončeva. Po sredi politički obračun?

Opština Surdulica Opština Surdulica

 Tri za sada neidentifikovana lica u sredu oko 14 časova nasrnula su na Sladjana Milenkovića, vozača opštinske uprave u Surdulici.

 
Milenković je zadobio udarce po glavi i grudnom košu, zbog čega je bio prinudjen da se obrati lekarima za pomoć, najpre u Domu zdravlja u Surdulici, a potom i u Vranju.
 
Do sukoba Milenkovića sa trojice momaka došlo je na službenom parkingu opštine Surdulica, kada su nepoznata lica sa džipom beogradskih registarskih oznaka, onemogućila Milenkovića da službenim automobilom izadje sa parkinga.
 
Policija iz Surdulice je je privela i uzela izjave od napadača, tako da će se tokom dana znati njihov identitet i više pojedinosti o ovom napadu. 
 
Šta će i u kojoj meri biti preduzeto protiv njih, znaće se u toku dana kada se lekari izjasne o karekteru povreda kod napadnutog vozača Sladjana Milenkovića.
 
Prema nepotvrđenim informacijama Milenković je vozač predsednika opoštine surdulica Novice Tončeva, a mladići iz džipa su aktivisti Demokratske stranke.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: