Pretukao taksistu jer je hteo da mu naplati

Lokalne vesti - Ponedeljak 05.05.2014 - 12:14

Vozača jednog od taksija u Vranju Slađana Trojanovića pretukao je putnik Nemanja T. zato što mu je Trojanović po završetku vožnje ispostavio račun.

Taksi stanica u Vranju Taksi stanica u Vranju

Kako saznaje OK Radio, vozaču su nanete telesne povrede i sada je na kućnom lečenju, a protiv Nemanje T. će biti pokrenuta privatna tužba pred nadležnim sudom u Vranju.

Portparol Policijske uprave Dragan Stamenković kaže da je slučaj policiji prijavio lekar Zdravstvenog centra gde je sa povredama primljen vozač Trojanović.

– Kako je Trojanović izjavio u policiji, nakon završene vožnje u naselju Ogledna stanica ispostavio je račun mušteriji, ali on nije hteo da plati, već je počeo da ga vređa i psuje, nakon čega je i fizički nasrnuo na njega.

Takođe, pretio mu je da će ga izrešetati. Patrola policije je ustanovila da se radi o Nemanji T., ali je on negirao navode vozača.

Obzirom da svedoka nema, zamenik tužioca je rekao da nema elemenata krivičnog dela i da sada može da se pokrene samo privatna tužba – kaže Stamenković.

Vlasnik taksija za koga Trojanović radi nije želeo da daje izjave povodom ovog slučaja, ali je rekao da se ovako nešto u njegovoj firmi po prvi put dešava.

Kako je kazao, nije problem u pojedincima, već u državnom sistemu i celokupnom društvu.

Podsetimo da je nedavno muškarac naoružan pištoljem upao u bazu jednog og taksija u Vranju i tom prilikom pretio dispečerki da će je ubiti.

Brzom intervencijom policije, uhapšen je na licu mesta.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: