Preusmeravanje saobraćaja: Vula Antića dvosmerna dok traju radoviu Bore Stankovića

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.06.2020 - 11:05

Zbog radova na rekonstrukciji uliceBore Stanković u Vranju,dana 8.6.2020. godine, preusmerava se saobraćaj kroz ulicu Vule Antića, koja se iz regulacije jednosmerne ulice prereguliše u dvosmernu ulicu, počev od 8.6.2020. godine pa do završetka izvođenja radova na izgradnji ulice Bore Stanković u Vranju.

Ulica Vula Antića. Foto: S.Tasić/OK Radio Ulica Vula Antića. Foto: S.Tasić/OK Radio

Dana 5.6.2020. godine, upravljač puta JP „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“ obratilo se Odeljenju za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno stambenu delatnost i zaštitu životne sredine Grada Vranja, sa zahtevom za donošenje Rešenja da se preusmeri saobraćaj kroz ulicu Vule Antića koja se iz regulacije jednosmerne ulice prereguliše u dvosmernu ulicu, počev od 8.6.2020. godine, pa do završetka izvođenja radova na izgradnji ulice Bore Stanković u Vranju, sa priloženom Izmenom i dopunom Projekta organizacije saobraćaja za vreme izvođenja radova na izgradnji ulice Bore Stankovića u Vranju.

Nakon razmatranja podnetog zahteva od strane Odeljenja za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno stambenu delatnost i zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Vranja, s obzirom na opravdanost zahteva i ispunjenje uslova predviđenih članom 71. Zakona o putevima i članom 40. Odluke o javnim i nekategorisanim putevima na teritoriji grada Vranja, doneto je Rešenje br. 344-sl/2020-08 o preusmerenju saobraćaja kroz ulicu Vule Antić u Vranju.

JP „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“ obezbediće uklanjanje svih prarkiranih vozila sa kolovoza i postaviti saobraćajnu signalizaciju za preregulaciju ulice iz jednosmerne u dvosmernu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: