Prijem za skaute

Lokalne vesti - Četvrtak 16.08.2012 - 13:42

U Vranju počeo prvi Međunarodni skautski kamp, uz učešće izviđača iz više zemalja.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Zamenica gradonačelnika Bojana Veličkov i član Gradskog veća Darko Filipović priredili su prijem za 60 izviđača i volontera iz zemlje i inostranstva, učesnike Međunarodnog skautskog kampa u Beliševu i Prvog volonterskog kampa, koji će se, nakon Beliševa, preseliti u selo Jovac. 

 
Pozdravljajući mlade izviđače i volontere,  Bojana Veličkov je rekla da je srećna što je u društvu mladih ljudi koji su u vremenu dominacije informatičkih komunikacija, spremni da volontiraju i brinu o prirodi. 
 
Član Gradskog veća Darko Filipović je poželeo dobrodošlicu mladim skautima i izrazio nadu da će iz Vranja poneti dobre utiske. 
 
Pored izviđača iz Vranja, Vlasotinca, Novog Sada i Beograda, u radu kampa učestvuju i izviđači i volonteri iz Francuske, Španije, Japana, Grčke, Irske i Engleske.  
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: