Prijem za Vlajkova: Preporuka za BUGARSKE INVESTITORE

Lokalne vesti - Petak 01.02.2019 - 10:55

U okviru posete Vranju, ambasador Bugarske u Srbiji, Nj.E. Radko Vlajkov sastao se danas sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem i zamenikom gradonačelnika Nenadom Antićem, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu.

Akcenat stavljen na ekonomsku u kulturnu saradnju FOTO: vranje.org.rs Akcenat stavljen na ekonomsku u kulturnu saradnju FOTO: vranje.org.rs
Na prijemu koji je tim povodom organizovan, razgovaralo se o unapređenju saradnje dva naroda u svim oblastima.
 
Ambasador se najpre zahvalio na pozivu i srdačnoj dobrodošlici, koja je priređena povodom proslave 31. januara, Dana Grada
 
Kako je rekao, jasna vizija i planovi za budućnost lokalnog rukovodstva, sa kojima je upoznat, nabolja je preporuka za dolazak investitora iz Bugarske.
 
Govoreći o privrednom i ekonomskom ambijentu, gradonačelnik Milenković istakao je da lokalna samouprava ulaže značajna sredstva u infrastrukturu, u cilju poboljšanja uslova života za sve građane. 
 
Posebno je naglašen značaj završetka Industrijske zone i obilaznice oko grada, čime će se stvoriti dodatni prostor za povoljnije poslovno okruženje.
 
Sagovornici su akcenat stavili na ekonomsku u kulturnu saradnju, u kojoj je naglašena potreba zajedničkog učešća u projektima prekogranične saradnje.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Marko
01.02.2019. , 12:07
Radtko batko sto ne dodje u naselje Rasku da vidis gde zive tvoji prezimenjaci su arodnici???Da vidis ne asfaltirane ulice na sami ulaz u Rasku kod Rasadnika,ne uredjen zamisljeni park,neosvetljene ulice i jos mnogo toga.Batko Radto vlezni si sak da se vizdame kako bratovceta.Do vizdanja