Prilika za rad u državnoj službi: MUP raspisao konkurs za VATROGASCE

Lokalne vesti - Utorak 11.05.2021 - 11:05

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica na većem delu teritorije Republike Srbije.

FOTO: D. Ristić/OK Radio FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema objavljenom tekstu konkursa, sa teritorije Pčinjskog okruga biće primljeno 10 kandidata - 3 iz Bujanovca, po 2 iz Vranja, Bosilegrada i Preševa i jedan iz Trgovišta.
 
Uslovi su, kako se navodi, da prijavljeni budu državljani Republike Srbije i da najmanje godinu dana imaju prebivalište na teritoriji mesta za koje je raspisan konkurs, kao i da imaju završenu srednju školu.
 
- Takođe, potrebno je da ne postoje bezbedonosne smetnje za zasnivanje radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova, da kandidati poseduju važeću vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom C kategorije, kao i da ispunjavaju posebne uslove u pogledu kriterijuma zdravstvene, psiho-fizičke i bazično-motoričke sposobnosti - piše u konkursu.
 
Pravo učešća imaju i osobe koje imaju dozvolu za B kategoriju, uz obavezu da ispit za C kategoriju polože u roku od godinu i po dana od završetka obuke.
 
Prijave se podnose u policijskoj stanici u mestu prebivališta kandidata, a svi detalji konkursa i potrebna dokumentacija mogu se videti OVDE.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: