PRITVOR do mesec dana za dvojicu aktera TUČA U Vranju

Lokalne vesti - Utorak 15.10.2019 - 10:33

Pritvor do trideset dana odredio je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Vranju za dvojicu učesnika u tučama koje su se dogodile u Vranju u noći između subote i nedelje.

Osnovi sud u Vranju. Foto: OK Radio Osnovi sud u Vranju. Foto: OK Radio

U vezi sa ovim događajima, iz razloga koje predviđa Zakonik o krivičnom postupku, pritvoreni su Vranjanci D.S. (1968) i M.Đ. (1986).

Policija je u ponedeljak saopštila da je prvoosumnjičenog uhapsila zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje, a drugoosumnjičenog zbog sumnje zna izvršenje krivičnog dela teška telesna povreda.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju policija je protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda, dok će protiv još jednog muškarca starosti 24 godine biti podneta krivična prijava za krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da su ta trojica 13. oktobra ove godine, u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave fizički napali 24-godišnjaka i naneli mu teške telesne povrede.

Stariji muškarac i njegov povređeni dvadestčetvorogodišnji sin su potom seli u "ford" i počeli da se voze po gradu, a potom je otac vozilom kojim je upravljao, kako se sumnja, udario 42-godišnjaka, koji se sumnjiči da je prethodno napao njegovog sina.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Beli
15.10.2019. , 12:35
U kom kaficu
boki
15.10.2019. , 20:49
Tuzna je zemlja u kojoj jedno krivicno delo proizvodi drugo i tako u nedogled ali siledzije i nasilnici ne poznaju drugi recnik osim recnika sile jer su oni silni i svojom silom se nafatirali para od navodnog obezbedjenja ili tkz. reketa privrednika do kriminalnih radnji i smatraju da im niko ne moze nista jer imaju para za advokate,sud.,vestake,policija na njih gleda blagonaklono jer uglavnom uzivaju politicku zastitu od ljudi koji su na vlasti i tako covek u ocajanju i afektu videci da mu sistem ne moze resiti problem i sam ulazi u krivicno delo ali čista obraza po onoj Njegoševoj ,,a tiranstvu stati nogom za vrat dovesti ga k poznaniju prava to je ljudska duznost naj svetija.Kriminalci sta su trazili to su dobili i tako treba u svakom gradu gde sistem ne funkcionise da se radi a zrtvama nasilha koji se svete neka je blagosloven svaki dan u zatvoru.
Rista
15.10.2019. , 23:00
A ostali učesnici iz Gajbe,šta se snjima dešava.