Pritvor za učesnika u ubistvu policajca

Lokalne vesti - Nedelja 27.10.2013 - 11:23

Viši sud u Vranju odredio je, posle dvodnevnog policijskog zadržavanja, pritvor automehaničaru iz Velikog Trnovca Rešatu Bajramiju (40), zbog sumnje da je pružio pomoć ubici policajca Gorana Kneževića.

Sa lica mesta u noći tragedije Sa lica mesta u noći tragedije

Osnovano se sumnja da je Bajrami bio suvozač u crnom „audiju“, kojim je u Velikom  Trnovcu  21. oktobra u 18.05 časova pregažen policajac Goran Đorđević (44) iz Krševice.

Te noći policajac Đorđević je dao znak da se „audi“ sa zatamnjenim staklima zaustavi, ali je vozač velikom brzinom udario i pregazio  policajca, koji je jasnije preminuo u niškom Kliničkom centru.

Bujanovačka policija billa je u akciji suzbijanja trgovine narkoticima, prema dojavi da bar dvoje ljudi prevoze drogu na tom mestu.

Samo dva dana nakon tragedije policija je u Trnovcu pronašla „audi“ sa švajcarskim tablicama,  a dan kasnije i uhapsila Bajramija.

Načelnik Policijske uprave u Vranju Slađan Velinović izjavio je da inspektori danonoćno preduzimaju mere na hvatanju vozača, ali i da je pomoć zatražena i od Euleksa, ukoliko je osumnjčeni prebegao na Kosovo.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: