Pritvorenik u vranjskom zatvoru umro prirodnom smrću

Lokalne vesti - Sreda 11.12.2013 - 23:26

Pritvorenik Rešat Bajrami, osumnjičen za saučesništvo u ubistvu policajca Gorana Đorđević kod Velikog Trnovca, umro je od srčanog udara, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Vranju.

Okruzni zatvor vranje Okruzni zatvor vranje


Tužilaštvo navodi da je u Vranje stigao nalaz sa obdukcije iz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu u kome piše da je Bajrami umro prirodnom smrću.

 

Podsetimo da je pritvorenik umro u Okružnom zatvoru u Vranju 21. novembra, nakon čega su politički lideri Albanaca sa juga Srbije izrazili sumnju da je Bajrami preminuo od infarkta.

 

– Rešat Bajrami preminuo je usled naglog i masivnog odumiranja srčanog mišića, nastalog kao posledica naglog pogoršanja dugotrajnog oboljenja venačnih arterija srca i samog srčanog mišića.

 

Toksikološko-hemijska analiza delova organa krvi i urina leša dala je negativan rezultat – piše u obdukcionom nalazu.

 

Inače, Bajrami je bio osumnjičen da je bio suvozač u vozilu kojim je kod Velikog Trnovca namerno udaren i ubijen policajac Goran Đorđević koji je pokušao da zaustavi automobil.

 

Za vozačem policija još uvek traga.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: