"Priznanje svim Vranjancima"

Lokalne vesti - Petak 08.06.2012 - 12:52

Nagrada za najtransparentniju lokalnu zajednicu u Srbji priznanje je gradu za sve što je učinjeno na unapređenju lokalne administracije, rekao je gradonačelnik Vranja Miroljub Stojčić na promociji ovog priznanja.

Sa lica mesta Sa lica mesta
On je naglasio da je reč o procesu koji traje već desetak godina. 
 
- Žiri je imao u vidu sve naše rezultate i uspehe, počev od izgradnje Uslužnog info centra, pa do toga da smo se približili  građanima kroz projekte finansirane od EU ili USAID-a. U nagradu su utkana i iskustva iz mnogih evropskih zemalja – kaže Stojčić. 
 
Kroz određena angažovanja i projekte koji su urađeni, pokušavalo se da građani budu partneri u razvoju lokalne zajednice. 
 
- Ovo priznanje je priznanje i gradu i upravi, ali i Vranjancima - kaže Stojčić. 
 
Priznanja prijaju ali i obavezuju, budući da su zahtevi građana sve izraženiji i da angažovanju lokalne samouprave nema kraja, pa se  mora i nastaviti ovim putem, naglasio je gradonačelnik.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: