Priznanje za MARKA SPIRIĆA

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.07.2019 - 10:54

U okviru Međunarodnog karnevala u Vrnjačkoj banji, održan je 7. Kraljevski oskar popularnosti pod sloganom “Revija hitova”, u okvir koga je novinaru i estradnom menadžeru Marku Spiriću iz Vranja dodeljena nagrada za angažovanje i njegov dosadašnji rad.

Ssuzana MaNčić i Marko Spirić. Foto: Lična arhiva Ssuzana MaNčić i Marko Spirić. Foto: Lična arhiva

Nagrađeni su još i Bojan Marović, Milica Milisavljević Dugalić, Seka Tomičić iz Tivta, Dijamanti bend, sestre Gobović, Meri Jankucić, grupa Kal, Saša Dedić, Radoslav Mijatović Jež, najpopularnija Youtuberka na Balkanu Anna Lazarević, Mc Stanko koji je specijalno za ovu priliku došao iz Austrije, kao i Beti i Saša Zlatiborac kao najuspešniji muzičari iz dijaspore.

Od privrednika i javnih ličnosti, nagradama su krunisani Dino park Zlatibor, Ivana Đorađević za knjigu Mnogo bitna, Suzana Mančić, Mileva Pavlović za emisiju Život sa Milevom, arhitekta Nenad Veličković, hotel Tonanti, Studio obrazovanja Znanje, novinar Marko Spirić, Lakeauto trade Čačak, Turistički kompleks Grabak, Krcino zlato,

Reviju hitova ispratilo je više od 3.000 posetilaca koji su uživali u jednom prelepom muzičkom vremeplovu.

Ipak najveće oduševljenje mladih izazvao je nastup popularne youtuberke Ane Lazarević sa kojom su pevali svi u glas.


Iste večeri na velikoj sceni u Vrnjačkoj Banji, nastupala je folk diva Lepa Brena koja je pevala pred 30.000 posetioca.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: