Prolećno spremanje: Rešite se KABASTOG OTPADA

Lokalne vesti - Utorak 09.04.2019 - 12:13

Vranje - Javno preduzeće „Komrad“ će od 12. aprila do 5. maja organizovati tradicionalnu prolećnu akciju prikupljanja kabastog otpada.

Ne bacajte otpad gde stignete FOTO: S. Taić/OK Radio Ne bacajte otpad gde stignete FOTO: S. Taić/OK Radio
U okviru akcije "Izbacimo kabasti otpad" ovo javno preduzeće će postaviti velike kontejnere, kapaciteta sedam kubnih metara, na nekoliko lokacija u gradu.
 
Prema planu „Komrada“ 12, 13. i 14. aprila kontejneri će biti postavljeni u ulicama Hilandarskoj (kod vojnog objekta), na uglovima ulica Vase Smajevića i Cetinjske, odnosno Radoja Dakića i Solunskih Ratnika, te ulici Vere Jocić.
 
Dana 19, 20. i 21. aprila kontejneri će biti postavljeni u ulici Ive Andrića (kod trafo stanice), ulici Petra Lekovića (kod Zavoda za poljoprivredu), u ulici Blagoja Parovića (kod OŠ Branko Radičević) i u ulici Marije Kiri (kod spomenika).
 
U poslednjem delu akcije, 3, 4. i 5. maja, kontejneri će biti postavljeni u Kajmakčalanskoj ulici (kod trafo stanice), u ulici Ćipre Stankovića (kod ATD-a), na uglu Proleterskih brigada i Žarka Zrenjanina, te na uglu Partizanskog puta i Barelićke.
 
Iz "Komrada" poručuju i da se, u slučaju potrebe i na zahtev građana, akcija može i produžiti.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: