Promocija internet poslovanja

Lokalne vesti - Sreda 13.06.2012 - 13:18

Projekat „Tržište bez granica“ danas je predstavljen u prostorijama Omladinskog kulturnog centra.

Sa promocije Sa promocije

Prema rečima realizatora projekta, njegova suština je afirmacija poslovanja putem interneta.

– Motivisanje, edukacija i informisanje mladih o novom tržišnom okruženju  omogućiće lakše zapošljavanje i samozapošljavanje , a samim tim doprineće i smanjenju nezaposlenosti mladih u Vranju – kaže predsednik organizacije RELOAD  Slobodan Ljubić.

Prema njegovim rečima glavni deo projekta su obuke na kojima će mladi besplatno steći određena praktična znanja koja će moći da unovče.

- Ono što pokušavamo da promovišemo jeste internet biznis kao način da se zarađuje iz Vranja, budući da ova globalna mreža omogućava da globalno tržište bude dostupno Vranjancima - kaže Ljubić.

Srđan Jovanović, predsednik Omladinskog saveza, kaže da će  polaznike za obuke birati  prema određenim kriterijumima, kao što su stepen obrazovanja, koliko dugo kandidat čeka na posao, a jedan od kriterijuma biće i polna ravnopravnost što će podrazumevati da 50 odsto polaznika budu pripadnice ženskog pola.

Glavna konferencija projekta „Tržište bez granica“ najavljena je za 18. jun u prostorijama Učiteljskog fakulteta, kojoj će prisustvovati ljudi koji već imaju dovoljno iskustva u ovakvom načinu poslovanja.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: