Promovisana monografija o Dugmetu

Lokalne vesti - Petak 30.01.2015 - 10:25

Knjiga „Šta bi dao da si na mom mjestu“ Dušana Vesića promovisana je u četvrtak uveče u Omladinskom kulturnom centru u Vranju, povodom obeležavanja 31. januara, Dana grada.

Naslovnica Vesićeve knjige Naslovnica Vesićeve knjige

Većnica Nela Dimitrijević kaže da je ovo bila prilika da Vranjanci prisustvuju promociji najpotpunije dosadašnje biografije “Bijelog dugmeta”.

- Dušanu Vesiću ovo nije prva monografija. Čini mi se na prvi pogled pošto ću knjigu tek čitati da je najpotpunija od svih koje je do sada uradio i možda najobimnija.

U svakom slučaju dragoceno iskustvo i retkost za vranjske prilike da se Vranjanci mogu susresti sa autorom tog tipa i sa knjigom tog tipa – kazala je Dimitrijevićeva.   

Kako se saznaje sam autor je vrlo blizak članovima grupe “Bijelo dugme” i sa njima je išao i na turneje i družio se svih ovih godina, i tako je i nastala ova knjiga.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: