Propala humanitarna predstava

Lokalne vesti - Četvrtak 12.06.2014 - 11:04

Vranje - Humanitarno izvođenje predstave „Autoputem“ pratilo je nešto više od 20 ljudi, pa je prikupljeni prihod i više nego skroman.

iz predstave iz predstave

Kako saznajemo, na račun za pomoć poplavljenim područjima pozorište „Bora Stanković“ iz Vranja uplatiće manje od tri hiljade dinara.

Glumac Bojan Jovanović kaže da ulaz za predstavu odigranu u sredu uveče nije naplaćivan, ali da je na vratima bila kutija za doborvoljni prilog.

- Zahvaljujem se svima koji su došli i svojim prilogom učestvovali u ovoj akciji. Još više se zahvaljujem onima koji nisu došli.

Oni su dovoljno doprineli danonoćnim objavljivanjem nebrojenih herojskih statusa podrške na društvenim mrežama, pozivajući sve humane ljude da pomognu i šalju sms-ove.

U pravu su, to je više nego dovoljno.

Zašto bi došli na neku tamo predstavu pozorišta koje fizički ne postoji i ubacili koji dinar u kutiju sa dobrovoljnim prilozima, kad taj dinar mogu da potroše za kafu u odližnjoj bašti – ironičan je Jovanović.

On dodaje da će prikupljeni novac, iako isuviše skroman, ipak biti uplaćen na račun za pomoć poplavljenima.  

Inače, u petak će biti odigrana i dečija predstava „Patkica Žutkica“ u sali OKCE u Vranju sa istim ciljem.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: