Prva dama u Vranju

Lokalne vesti - Petak 09.05.2014 - 15:22

Prva dama Srbije Dragica Nikolić, u svojstvu predsednice sopstvenog humanitarnog fonda, ponovo je u petak boravila u Vranju.

Ilustracija Ilustracija

Poseta je bila prilično tajnovita, jer ni na jedan način nije najavljena, osim za pojedine medije.

Za posetu se saznalo kada je policija blokirala ulice oko Zdravstvenog centra u Vranju, kao da je reč o službenoj poseti nekog visokog zvaničnika.

Nikolićeva je, kako saznajemo i kako je ranije najavljeno, obišla renovirano porodilište u vranjskoj bolnici, s tim što je njen dolazak bio planiran za 12. ili 13. maj ove godine.

Posetu porodilišta čije je renoviranje finansirano sredstvima fonda Dragice Nikolić pratila je samo jedna novinarska ekipa, koja pritom nije iz Vranja.

Najverovatnije da je i ovoga puta cenzura izrežirana u „menadžmentskoj kuhinji“ vranjskog Zdravstvenog centra, jer smo saznali da radovi na renoviranju nisu ni blizu završetka, te da su ovdašnji direktori i načelnici bili zatečeni, uplašeni i iznenađeni posetom Nikolićeve.

S tim u vezi, Beba Kanački iz odeljenja za odnose s javnošću ZC Vranje izjavila je u utorak da ne može da precizira datum posete Dragice Nikolić, pravdajući  to navodnom zabranom od strane ljudi iz Fonda „Dragica Nikolić“.

Da cela situacija bude još dramatičnija, OK Radio saznaje da je i rukovodstvo grada za Nikolićevu pripremilo prigodan poklon, ali joj nije uručen zato što je „neko“ i od njih pokušao, mada vrlo nespretno, da prikrije posetu Nikolićeve Vranju.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: