Raspisan Konkurs za za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u 2024. godini

Lokalne vesti - Ponedeljak 12.02.2024 - 14:21

Gradsko veće raspisalo je Konkurs za za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u 2024. godini.

Foto Thinksoc Foto Thinksoc
Konkurs se raspisuje za projekte:
 
1) proizvodnja medijskih sadržaja;
 
2) stručna edukacija, unapređenje profesionalnih i etičkih standarda i istraživanje u oblasti javnog informisanja.
 
Konkurs se raspisuje i sredstva se dodeljuju za projekte čija realizacija može trajati do godinu dana od dana donošenja odluke o dodeli sredstava.
 
Prilikom zaključivanja ugovora sa svakim korisnikom određuje se rok za realizaciju projekta, u skladu sa planom projektnih aktivnosti.
 
Sredstva opredeljenja Odlukom o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja  i stručne edukacije, unapređenja profesionalnih i etičkih standarda i istraživanja u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u  2024. godini, iznose 30.000.000,00 dinara.
 
Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 100.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu je 12.000.000,00 dinara.
 
Učesnik Konkursa je u obavezi da dostavi sledeću dokumentaciju, složenu navedenim redosledom u šest primeraka:
 
1. Popunjenu i potpisanu prijavu (Obrazac 1) u šest primeraka
 
Obrazac 1 se sastoji iz predloga projekta i budžeta projekta i preuzima se sa veb-sajta Grada Vranja www.vranje.org.rs
 
2. Bodovnu listu za ocenu projekta proizvodnje medijskih sadržaja (Obrazac 4), ili Bodovnu listu za ocenu projekta za stručne edukacije, unapređenje profesionalnih i etičkih standarda i istraživanja u oblasti javnog informisanja (Obrazac 5) u tri primerka (u zavisnosti od vrste projekta).
 
Obavezno spojiti predlog projekta, budžet projekta i bodovnu listu u jednu celinu (svaki primerak mora biti posebna celina, bez koričenja)
 
Prijave na konkurs podnose se u roku od 15 dana od dana objavljivanja Konkursa na veb-sajtu Grada Vranja www.vranje.org.rs,  odnosno od 13.02. do 27.02. 2024. godine.
 
Odluka o raspodeli sredstava donosi se najkasnije u roku od 90 dana od dana  zaključenja konkursa.
 
Konkurs i Obrazac za prijavu objavljuju se na na veb-sajtu Grada Vranja www.vranje.org.rs  gde su vidljivi i dostupni sve vreme trajanja konkursa.
 
Prijave projekata slati na adresu:
 
Grad Vranje, Odeljenje za društvene delatnosti – Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje, ulica Kralja Milana br:1, 17500 Vranje, u zatvorenoj koverti, naslovljeno sa „Prijava po Konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Vranja u 2024. godini“ ili predajom u Uslužni centar  Gradske uprave, na šalteru broj 1 - Pisarnica.
 
Na koverti obavezno naznačiti puno ime i adresu pošiljaoca i staviti oznaku NE OTVARATI.
 
Dodatne informacije se mogu dobiti radnim danima od 11 do 13 časova na telefon: 017/421-029
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: