Raste napetost zbog blokade autoputa

Lokalne vesti - Četvrtak 15.05.2014 - 12:03

Već dva sata vozači teretnih kamiona i autobusa stoje na autoputu kod Vranja, tačnije u Suvom Dolu, jer su radnici „Jumka“ blokirali stari put za Vladičin Han i autoput Niš - Skoplje.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Vozač iz Vranja Zoran Janjić kaže da do 13 sati mora da stigne na utovar u Surdulici, inače će preduzeće u kome radi pretrpeti značajne posledice.

– Ovo je sramota i bruka. Ovako nešto može da se dešava samo u Vranju i samo u Srbiji.

Ne znam samo šta smo im mi krivi pa nas drže ovde zarobljene na autoputu već dva sata.

Meni je tura vremenski ograničena i ja mora da budem do 13 sati u fabrici „Vunizol“ u Surdulici, inače će posledice biti nesagledive ako zakasnim na utovar. Ne znam šta da radim – kaže Janjić.

I šofer privatnog preduzeća iz Novog Sada Dragan Petrović izrevoltirano priča da će ukoliko hitno ne krene iz Suvog Dola, zakasniti na istovar robe u Kumanovu.

– Ja treba da stignem do 14 sati na istovar, a po svemu sudeći neću uspeti. Ja razumem ove radnike, ali ne razumem zašto nas drže ovde, jer mi nismo ništa krivi.

Javio sam se centrali svog preduzeća i sada čekam dalje instrukcije.

Može da se desi da mi kažu da se okrenem i vratim u Novi Sad – priča Petrović.

Inače, policija je pokušala da uspostavi odvijanje saobraćaja u jednoj traci, ali radnici „Jumka“ to nisu dozvolili.

Sada su već kilometarske kolone sa obe strane, a putnička vozila se preusmeravaju preko seoskog puta do Vranjske Banje koji je u veoma lošem stanju.

autor: Aleksandar Aca Stojković

 

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: