RAZREŠENJA I IMENOVANJA u Skupštini grada: Smena na čelu Uprave Banje

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.09.2021 - 10:55

Na 15. sednici Skupštine grada Vranja u ovom sazivu, odbornici su usvojili rešenja o razrešenjima i imenovanjima pojedinih lokalnih funkcionera.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs
Odbornici lokalnog parlamenta doneli su odluku o prestanku funkcije vršioca dužnosti direktora JP ,,Uprava Banje” Vranjska Banja i imenovanju v.d. direktora ovog javnog preduzeća. 
 
Za vršioca dužnosti direktora JP ,,Uprava Banje” Vranjska Banja imenovan je Slobodan Nikolić dipl. inženjer šumarstva, umesto dosadašnjeg Miloša Džikića.   
 
Odbornici su usvojili i Rešenja o prestanku funkcije direktora Javne ustanove ,,Centar za socijalni rad” i imenovanju vršioca dužnosti direktora ove javne ustanove.
 
Za v.d. direktora JU ,,Centar za socijalni rad” izabrana je dosadašnja direktorka Dragana Arsić.
 
Takođe, usvojen je i Predlog rešenja o imenovanju predsednika i članova Upravnog odbora ustanove ,,Kulturno-obrazovni centar” Vranje, kao i Rešenje o izmeni i dopuni rešenja o imenovanju članova školskih odbora u srednjim školama na teritoriji grada Vranja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: