Recko: Čestitam Radniku, TOLIKO OD MENE (VIDEO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.04.2019 - 10:07

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba Dinama iz Vranja, bio je na konferenciji za novinara nakon poraza od Radnika neuoičajeno škrat na rečima.

Recko ćutljiv? FOTO: D. Ristić/OK Radio Recko ćutljiv? FOTO: D. Ristić/OK Radio
Susret u Surdulici je završen pobedom Radnika rezultatom 3:0.
 
Konferencija za novinare počela je simpatičnim gafom kada je reč najpre data „gostima“, nakon čega je progovorio Dragan Antić, a njegov kolega Milan Milanović, trener Radnika ga ispravio rečima „Nisi ti gost, ja sam gost“.
 
Iako je utakmica odigrana na stadionu Radnika u Surdulici, formalni domaćin je bila ekipa Dinama.
 
Ipak, ni kada je dobio reč, Antić nije rekao mnogo više.
 
- Čestitam mom drugu (Milanu Milanoviću) i Radniku na pobedi i toliko od mene – bilo je sve što je rekao trener Dinama.
 
Sa druge strane, Milanović je odao priznanje Vranjancima što, kako je rekao, hoće da igarju i što u sastavu imaju više ofanzivaca nego defanzivaca i ocenio da imaju dobre šanse u plej autu.
 
- U direktnim sudarima sa ekipama koje se bore za opstanak Dinamo igra najlepše, tako da kolegi Antiću želim sve najbolje – rekao je Milanović.
 
Milanović navodi i da nema mesta žaljenju što Radnik nije ušao u plej of što je uspelo Vojvodini zahvaljujući pobedi u Surdulici.
 
- Ostaje nam da se nadamo da će iduće godine sreća biti na našoj strani i da nećemo imati kiks kakav smo imali protiv Vojvodine prošle nedelje – kazao je on.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: