Recko: Dižu se TENZIJE pred revanš, podnosim TUŽBU

Lokalne vesti - Subota 25.05.2019 - 22:11

Uprava FK Dinamo iz Vranja reagovala je na tekst koji je u subotu objavljen na internet portalu Kurira, neposredno pred meč Vranjanaca protiv Inđije.

Antić: Glas uopšte nije moj, što ćemo i dokazati FOTO: G.Mitić/OK Radio Antić: Glas uopšte nije moj, što ćemo i dokazati FOTO: G.Mitić/OK Radio
U saopštenju Dinama prosleđenom medijima se navodi da se povodom teksta pod naslovom “TRENER DINAMA DRAGAN ANTIĆ: Sudija je naš!”, oglasio Dragan Antić, šef struke vranjskog kluba.
 
U saopštenju se navodi da, na osnovu snimka, postavljenog na društvenim mrežama, novinar ovog lista kleveće šefa stručnog štaba Dinama da je rekao da “je sudija naš”.
 
U tekstu Kurira koji je potpisan sa „Kurir sport“, stoji sledeće:
 
„Dan pred revanš, koji se 26. maja igra u Surdulici internetom kruži snimak na kom se čuje glas trenera Vranjanaca Dragana Antića, koji dok neko dete trčkara terenom kaže“:
 
"Sudija je naš. Ne smem ni jed'n sekund da uđem da pričam sa sudijom. 
 
Jer će ide u prilog na ovi'a, rekao je Antić na snimku koji se nalazi u priči na Instagram nalogu trenera Dinama.“
 
 
Dragan Antić Recko u svom reagovanju kaže:
 
- Snimak sam postavio na svom profilu, na kom je moja unuka Darija
 
Glas uopšte nije moj, što ćemo i dokazati. Ne znam odakle nekom pravo da diže tenziju pred sutrašnji meč.
 
To je isto urađeno pred jednu utakmicu gde je protiv FK Radnik zbog iste situacije, Dinamo bio oštećen. Vidim da se isti scenario ponovo priprema - ističe trener Dinama.
 
Antić dodaje i da je slučaj predao svom advokatu koji je već preduzeo korake. 
 
- Podneo sam tužbu i protiv Kurira i protiv novinara koji je verovatno plaćen da napiše takvu laž, ali i protiv svih ostalih koji su preneli ovu dezinformaciju.
 
To nije novinar, već bruka za tu profesiju. Takvi ruše svoje kolege i srpski fudbal - naglašava Antić.
 
On ukazuje i da je u tekstu pogrešno navedeno mesto odigravanja predstojeće utakmice
 
- Ono što takođe jedan sportski novinar treba da zna i da proveri ako ne zna, to su kompletne informacije
 
A on ne zna osnovnu stvar, a to je da se utakmica igra u Vranju, a ne u Surdulici, kako je on napisao – zaključuje Antić.
 
Revanš utakmica baraža između Dinama i Inđije će biti odigrana na stadionu Jumka u Vranju, u nedelju, 26. maja, sa početkom u 16 časova.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: