Recko: Gde ste bili kad smo PISALI ISTORIJU?

Lokalne vesti - Četvrtak 07.06.2018 - 11:19

Dinamo Vranje je dobio novac od projektnog finansiranja, ali to neće pokriti sredstva koja su potrebna za debitantsku sezonu „žutih“ u Super ligi Srbije, kaže Dragan Antić Recko u odgovoru na saopštenje gradskog većnika Nenada Đorđevića.

Recko sa igračima Dinama FOTO: D. Ristić/OK Radio Recko sa igračima Dinama FOTO: D. Ristić/OK Radio
Niko ne spori da je Dinamu na ime projektnog finansiranja isplaćena suma od oko devet miliona dinara, ali to je bilo u aprilu i maju, na samom kraju prvenstva, kaže za OK Radio Dragan Antić.
 
- Da li se većnik zapitao kako je Dinamo funkcionisao do aprila kada je odigrao 75 odsto utakmica bez para za gostovanja, osiguranja i plate igračima.
 
Mi smo pripreme za ovu iscrpljujuću sezonu počeli 15. januara bez ijednog dinara – ukazuje Antić.
 
On takođe navodi i da niko fudbalere nije pozvao na prijem koji je organizovan u maju za sve sportiste sa vrhunskim postignutim rezultatima.
 
- Ja nikada ne lažem. Ali, svejedno, mi smo se plasirali u Super ligu nakon toga, a većnik nam do dana današnjeg nije čestitao na istorijskom uspehu.
 
Đorđević zbog mene mrzi i Dinamo i da se on pita, Dinamo bi trebalo da bude ugašen, a kako se stvari odvijaju, ni to nije nemoguće – kaže Antić.
 
On dodaje i da se bliže pripreme za start u Super ligi Srbije, a klub i dalje igračima duguje dve plate, dok su radnicima dugovanja mnogo veća.
 
Prvi čovek Dinama otkriva i da je proteklog vikenda bio pozvan na sastanak Gradskog odbora SNS-a na kojem je trebalo da se govori o podršci Dinamu.
 
- Ja sam u to vreme bio u Nemačkoj da bih, nakon naporne sezone, bio sa porodicom.
 
Hitno sam došao u Vranje, ali tamo nije bilo nikoga, tako da vidim da od podrške Dinamu nema ništa sve dok takvi ljudi vode vranjski sport – ogorčen je Recko.
 
On optužuje većnika Nenada Đorđevića i da je umesto dečije selekcije „žutih“, favorizovao školu fudbala „Prestiž“ i poslao ih na turnir u Bugarskoj.
 
- Svi njegovi argumenti padaju u vodu pred samo jednim pitanjem, a to je, gde su gradski oci bili kada je Dinamo u sred Vranja ispisivao istoriju vranjskog sporta, overivši plasman u Super ligu na utakmici sa Novim Pazarom – zaključuje Dragan Antić Recko.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Coce
07.06.2018. , 13:31
Niko nikog ne mrzi,profesionalni fudbal se ne finansira is lokalnog budjeta,samo Recko dize prasinu napamet.Sve se tacno zna sta se moze a sta ne moze,ako nekog ne gotivim to je Nesi Ali je ovoga puta sto posto u pravu,mi konji smo mnogo dugo u sportu to znamo I If
Coce
07.06.2018. , 18:10
Recko da ides u Zlatokop mumuruz da sadis nesi za drugoj,toliko si neobrazovan da je to strasno Ali zato znas da namestas utakmice a da pritom neznas kako se finansira profesionalna ekipa
Tuga....
07.06.2018. , 20:02
Tako se i forsira privatni ok Panda sa milionskim iznosom, a gradski ŽOK Vranje odigrao drugi deo sezone bez dinara. I ostao u prvoj ligi. A sada im preti rasulo.