Recko i Dinamo DRAKONSKI KAŽNJENI!

Lokalne vesti - Četvrtak 08.11.2018 - 20:33

Disciplinska komisija FSS izrekla je kaznu od 15 meseci odsustvovanja iz fudbala Draganu Antiću Recku, treneru Dinama iz Vranja, a klub kaznila sa 600.000 dinara, uz oduzimanje tri boda, uslovno na godinu dana.

FSS ga praktično smenjuje FOTO: D. Ristić/OK Radio FSS ga praktično smenjuje FOTO: D. Ristić/OK Radio
Disciplinska komisija FSS drakonski je kaznila Dinamo iz Vranja i prvog čoveka kluba.
 
Treneru Draganu Antiću Recku izrekla je zabranu obavljanja svih svojih dužnosti u trajanju od 15 meseci, zbog neprimerenih medijskih istupa i "klevetanja ljudi iz fudbalske organizacije", kao i zbog povlačenja ekipe sa terena na poslednjem meč protiv Radnika u Surdulici, prenose "Večernje novosti".
 
Njemu su prethodno već bile izrečene dve kazne.
 
Dinamo iz Vranja je kažnjen sa 600.000 dinara zbog učestaliih disciplinskih prekršaja, a kao dodatna mera izrečeno je i oduzimanje tri boda, uslovno na godinu dana.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Petar Jovanovic
08.11.2018. , 23:52
Antic je u pravu. Najveca posast u fudbalu koja se pojavila od kada se igra fudbal na ovim prostorima su građevinari iz Bugarske odnosno braca tončev. Ovi nitkovi su toliko unazadili fudbal da se nikada nece oporaviti. Ako ikada zavlada zakon u ovoj zemlji ove ljude treba strpati doživotno u zatvor i oduzeti im sve jer su sve stekli prevarama i krađama.
Coce
09.11.2018. , 10:52
Recko je posten...ha,ha,ha cirkuzant,glumac,covek sa hiljadu lica,prevarant fudbalski Ali natrcao na Jace I nema mu nazad sve je upropastio zbog svoju neobuzdanu narav.
Recko
09.11.2018. , 21:35
Recko je zlo grada Vranja..Za njega je samo Vujadinovic lek...on mu je streptomicin..i njemu i onom milosu anticu prevari od igraca...vranjanci budite se..alo bre pravi budale od nas