Ko o čemu, Disciplinska komisija o RECKU

Lokalni sport - Utorak 06.11.2018 - 10:43

Prvi čovek Dinama iz Vranja, Dragan Antić Recko, ponovo će se naći pred Disciplinskom komisijom Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zbog poslednjeg incidenta na meču sa surduličkim Radnikom.

Nova prijava za Recka FOTO: D. Ristić/OK Radio Nova prijava za Recka FOTO: D. Ristić/OK Radio
Zajednica Superlige je po automatizmu, a posle izveštaja delegata sa meča Radnik - Dinamo Vranje, prijavila disciplinskim organima FS Srbije Dragana Antića, šefa struke, a ujedno i predsednika kluba iz Vranja, pišu Večernje novosti.
 
Razlog zbog kojeg će Recko ponovo biti na dnevnom redu Disciplinske komisije je taj što je opet demonstrativno izveo ekipu sa terena, a kasnije je i vratio izazvavši prekid od 20 minuta.
 
- Prekršeni su Disciplinski pravilnik, a ujedno i propozicije takmičenja, pa je na osnovu izveštaja delegata podneta prijava protiv Antića disciplinskim organima. 
 
To je uobičajena procedura - ističe direktor Superlige Vladimir Bulatović.
 
Antić je nakon meča izjavio i da mu je neko pretio na terenu.
 
- U izveštaju nema informacije da je neko ulazio na teren, jer da jeste teren u Surdulici bi bio suspendovan - jasan je Bulatović.
 
Na snimku se vidi da dok se igrači Dinama vraćaju na teren, NN osoba sa tribina vodi verbalnu raspravu sa njima, ali i obezbeđenje koje je ekspresno reagovalo i izvesno sprečilo da ta osoba uđe na teren.
 
U svakom slučaju, Antić će ovog puta verovatno snositi ozbiljnije posledice, jer je već drugi put povlačio, pa vraćao ekipu nezadovoljan suđenjem. 
 
Prvi put je to učinio u Kruševcu 22. septembra zbog dosuđenog penala (nije bio) protiv njegove ekipe arbitra Aleksandra Živkovića
 
I u Surdulici je protestovao posle sumnjivog jednaesterca koji je dosudio Bojan Nikolić za Radnik.
 
Antić je od Disciplinske komisije FSS već dva puta suspendovan i novčano kažnjavan zbog isključenja na meču protiv Čukaričkog, a zatim i oštrog komentarisanja suđenja posle meča sa OFK Bačkom.
 
Recko će biti na tapetu "disciplinaca" u četvrtak.
 

OK Radio, Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: