RECKO: Ponosan sam ako sam Vučićev trener

Lokalne vesti - Sreda 17.03.2021 - 10:24

Prvi čovek Dinama iz Vranja Dragan Antić osvrnuo se na nedavni incident u Kruševcu na utakmici Prve lige Srbije protiv Trajala kada je isključen zbog psovanja sudija, a za sve je optužio familiju Tončev koja, kako kaže, čini sve da izbaci njegov tim iz drugoligaškog ranga.

FOTO: D.Ristić/OK Radio FOTO: D.Ristić/OK Radio

Recko se osvrnuo na aktuelna dešavanja, a zasmetalo mu je i što su ga pojedini mediji označili kao "Vučićevog trenera".

- Trener sam od 2000. godine kada SNS nije ni postojao. Radio sam u Nemačkoj, Makedoniji... Ja sam ponosan ako sam Vučićev trener.

Treba da budem ponosan jer čovek šta je uradio za Srbiju za ovih osam godina prethodna vlast nije za 50
- istakao je Antić.

Osvrnuo se popularni Recko ponovo na prekid i isključenje u Kruševcu koji je usledilo nakon što je verbalno napao četvrtog sudiju, inače damu Jelenu Cvetković za koju tvrdi da je instrument familije Tončev u nameri da izbaci Vranjance iz Prve lige Srbije.

Pozvao je Antić ponovo familiju Tonečv, kako kaže, bar jednog od trojice (Ivica, Novica ili Stanislav) na poligraf uz napomenu da ima da im postavi samo jedno pitanje.

- I onda je Recko nekulturan i nevaspitan. Skandal. A ne pita se niko zašto je taj skandal izbio - poručio je na kraju Dragan Antić.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: