Recko PRESREĆAN, Aničić se oseća BEDNO

Lokalne vesti - Subota 20.04.2019 - 20:06

Treneri Dinama iz Vranja i beogradskog Voždovca, Dragan Antić Recko i Dragan Aničić, veoma su zadovoljni atmosferom na utakmici 2. kola plej-auta, ali su izrazili i različita osećanja prikazanim fudbalom.

Aničić i Antić zadovoljni atmosferom FOTO: G.Mitić/OK Radio Aničić i Antić zadovoljni atmosferom FOTO: G.Mitić/OK Radio
U utakmici koja je u subotu popodne odigrana na stadionu Jumka, Dinamo je slavio minimalnim rezultatom 1:0.
 
Prvi čovek vranjskog kluba, Dragan Antić Recko je čestitao svojim fudbalerima na zasluženoj pobedi i na prikazanoj borbenosti.
 
- Mogli smo da rešimo utakmicu u prvom poluvremenu, imali smo tri-četiri stopostotne šanse Dimitrova i Mitrovića, ali nismo uspeli da damo više golova.
 
Znajući koliko vredi ekipa Voždovca, pribojavao sam se do zadnje sekunde da ne napravimo neki kiks jer, kada ne iskoristite tolike šanse protiv dobrog protivnika, obično sledi kazna – rekao je Antić.
 
On je čestitao i svim Vranjancima na tribinama stadiona Jumko kojih je, po njegovoj proceni, bilo preko 4.000.
 
- Atmosfera je bila fenomenalna i sada cela Srbija vidi da Vranje zaslužuje superligaša jer fudbal se igra za publiku a ne za prazne tribine.
 
Presrećan sam i sumnjam da bi iko ranije uzeo bodove da smo do sada igrali kod kuće.
 
Pred ovakvom armijom naših navijača i bolji klubovi od Voždovca će da pokleknu – poručio je Recko.
 
Šef stručnog štaba Voždovcca, Dragan Aničić je čestitao domaćinu na pobedi i atmosferi na ovom veoma važnom meču.
 
- Volim što Dinamo ima mogužnost da igra na svom terenu jer ima publiku i ima ambijent; to je ono što je bilo lepo danas.
 
O ostalim stvarima koje nisu bile lepe neću da pričam; ja sam čovek fudbala i zbog ostalih, fudbalskih stvari, ja se danas osećam bedno – rekao je Aničić, ne želeći da zalazi u detalje.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Coce
20.04.2019. , 21:32
A stadion sto ce ruse...