Recko: SRAMOTA je da igramo u Surdulici, ali VUČIĆ je uz nas

Lokalne vesti - Petak 25.05.2018 - 11:32

Ukoliko Dinamo iz Vranja obezbedi plasman u Super ligu Srbije, što je realno očekivati, svoje protivnike će kao domaćin dočekivati u Surdulici, barem u prvo vreme, kaže za OK Radio prvi čovek kluba, Dragan Antić Recko.

Antić: Gas u Beogradu, kočnica u Vranju FOTO: D. Ristić/OK Radio Antić: Gas u Beogradu, kočnica u Vranju FOTO: D. Ristić/OK Radio
Dogovoreno je da Dinamo superligaške mečeve igra kao domaćin u Surdulici, kaže novi – stari trener Dinama za OK Radio.
 
- To će biti iznuđeno rešenje jer nemamo uslove za odigravanje utakmica u rođenom gradu.
 
Sramota je da u Vranju, gradu od 100.000 stanovnika, još uvek nemamo stadion koji zadovoljava standarde neophodne za Super ligu.
 
Ali nadležni u gradu po svemu sudeći nisu u stanju da završe posao oko izgradnje stadiona, tako da će naših šest-sedam do deset hiljada vatrenih navijača morati da putuje u Surdulicu da nas bodri – kaže Antić.
 
On navodi da ima garancije sa "najvišeg mesta" da se posao oko rekonstrukcije Gradskog stadiona u Vranju „pogura“ kako bi Dinamo što kraće kao domaćin „gostovao“ u Surdulici.
 
- Slaviša Kokeza, predsednik FSS je svestan da Dinamo ima najveću podršku navijača u Srbiji i preneo nam je da će i Savez i predsednik Aleksandar Vučić izvršiti pritisak da se stadion u Vranju što pre završi.
 
Znam da će to ožaloštiti pojedince u našem gradu kojima smeta naš uspeh i koji su najnesrećniji što Dinamo ide stazama slave, nezabeležene u istoriji vranjskog sporta – navodi Recko.
 
Dinamu je za plasman u Super ligu potreban još najmanje bod, tako da je moguće da se istorijski događaj proslavi već u subotu kada, u pretposlednjem 29. kolu Prve lige Srbije, Vranjanci na domaćem terenu dočekuju ekipu Novog Pazara.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Osmani
25.05.2018. , 17:18
Čekajte bre ljudi, da nije ovaj čovek otišao iz kluba. Kako je i sam rekao podneo je ostavke na ime trenera i Predsednika kluba. Pa kako to sada preko noći on se vraća i po narodnoj "puj pike ne važi". Ja i dalje tvrdim da je Antić zvani Recko jedna nestabilna osoba koja je sklona raznim mannipulacijama. Sami možete to utvrdi za sva ova dešavanja na relaciju FK Dinamo, Radnički Niš i opet Dinamo Vranje. I posle svega on u sport gde moraju ljudi koji se bave fudbalom, fudbaleri, sportski radnici u potpunosti budu depolitizirani, gde stvarno politika nesme da se meša što je rešeno Statutom UEFE on "lupeta" da je Vučić uz Dinamo gde direkno dokazuje da ovde je SNS umešao prste. I šta dalje da komentarišem ovog jadnog čoveka koji je možda u međuvremenu diplomirao na neki podrum fakultet za 30 dana ubrzanim načinom školovanja. Ovde kroz naše komentare ja kao i deo sportske javnosti grada nije da dinamo ne igra u Super Ligu već je narod posebno "naoštren" prema Antiću zvanom Recko, nekadašnjem momku iz Jelašnice koji je došao da nama pokazuje kako se igra fudbal. On mora prvo da opere sve svoje grehove koje ima iz Nemacke gde je optužen za lažiranje utakmica i derektna veza sa kladionicama. Šta vam to govori vi sami procenite i presudite. Živi bili pa se gledamo
NN
26.05.2018. , 16:32
SLAZEM SE U POTPUNOSTI SA OSMANIJEM....RECKA SU TREBALI ZAJEDNO SA SAUDIJOM U PRITVORU....KAKO BAS TO DA SE DESI NA UTAKMICI SA KLUBOM GDE JE RECKO TRENER A DA SE NIKO OD IGRACA RADNICKOG SKORO NIJE NI POBUNIO ZA NEOPRAVDANO DOSUDJEN PENAL???? A da ne pricam za utakmice gde je dinamo dobijao iz dva u jedan i obrnuto....samo sto to nikoga ne zanima, a trebalo bi.