Recku ukinuta suspenzija: Odrezana mu NEZAPAMĆENA NOVČANA KAZNA

Lokalne vesti - Subota 09.03.2019 - 11:43

Treneru Dinama iz Vranja Draganu Recku Antiću ukinuta je suspenzija od godinu dana posle zasedanja Odbora za hitna pitanja FS Srbije.

Recko se već sutra vraća na klupu Dinama FOTO: D. Ristić/OK Radio Recko se već sutra vraća na klupu Dinama FOTO: D. Ristić/OK Radio
Kako javlja Sportski žurnal, Dragan Antić Recko će ipak biti drastično kažnjen i to novčanom kaznom kakva se ne pamti u srpskom fudbalu. 
 
Naime, reč je o novčanom iznosu od 2,5 miliona dinara od kojih će Dinamo morati da plati milion dinara, dok ostalo izdvaja Dragan Antić izsvog džepa.
 
Podsetimo, Recko je kažnjen pošto je jesenas povukao ekipu sa terena u duelu u Surdulici, kao i zbog stalnih "neprikladnih" istupa u javnosti
 
Prvo je suspendovan na 15 meseci do strane Discipinske komisije FS Srbije, a onda mu je ta kazna smanjena na godinu dana. Sada je odlukom Odbora za hitna pitanja ukinuta.
 
Trener i funkcioner Dinama iz Vranja žalio se na izrečenu odluku, a Komisija za žalbe FSS odlučila je da mu ublaži kaznu i smanju suspenziju na 12 meseci.
 
Antić je sada iskoristio mogućnost vanrednog pravnog leka i već sutra će voditi Dinamo, u duelu sa Čukaričkim.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
09.03.2019. , 22:49
I on ce plati,znaci Fudbalski savez je jedna totalno neozbiljna organizacija i CEO fudbalu,ozbiljni ljudima vise ne citaju i ne gledaju
Coce
10.03.2019. , 11:06
Koliki je grejs period i ovaj cirkus dokle ce da traje,ovo nema veze sa sportom