Sahranjen ubijeni policajac (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 25.10.2013 - 00:22

Uz sve državne počasti, u petak je na seoskom groblju u selu Krševica kod Vranja sahranjen policajac Goran Đorđević (44), koga je u ponedeljak pregazio narko diler kod Velikog Trnovca.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Đorđevića, koji je u sredu preminuo u niškom Kliničkom centru na večni počinak ispratila je povorka duga skoro dva kilometra u kojoj su bili članovi porodice, familije, prijatelji, kolege, komšije, pripadnici Žandarmerije, vojske, državne bezbednosti, uz posmrtni marš orkestra MUP-a Srbije iz Beograda.

Sahrani su prisustvovali i visoki državni i policijski predstavnici, među kojima su bili Mladen Kuribak, načelnik Uprave policije, Milorad Veljović, direktor policije, zatim Milorad Simić, savetnik za bezbednost predsednika Srbije, državni sekretari MUP-a Vanja Vuković i Vladimir Božović, v.d.komandanta Žandarmerije Milenko Božović, predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković i Erik Menton, šef kancelarije OEBS u Bujanovcu.

– Izgubili smo čestitog čoveka, dobrog druga i kolegu. Tragični događaj otrgao je iz plavog stroja još jednog pripadnika policije koji je svim srcem prihvatio težak i odgovoran policijski posao.

Uvek je bio spreman da časno i hrabro izvrši sve zadatke koji su mu bili poveravani. Goran je svojim marljivim radom, predanošću i odlučnošću služio kao primer svim kolegama zbog čega je u više navrata pohvaljivan javno i nagrađivan.

U odlučnoj borbi protiv svih oblika kriminala naš Goran je dao ono što pojedinac najviše može dati za svoju državu i narod, dao je svoj život – rekao je u posmrtnom govoru komandir Policijske stanice Bujanovac Dragan Veličković.

Nakon opela na groblju, MUP Srbije oprostio se od Gorana i počasnom paljbom pripadnika Žandarmerije i policije.

Aleksandar Aca Stojković
 

             

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: