Sajam zapošljavanja u Nišu: Pozim svim zainteresovanim

Lokalne vesti - Petak 29.03.2024 - 11:56

Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije održaće se 4. aprila od 10 do 16 sati u prostorijama Filozofskog fakulteta u Nišu. Organizatori događaja su Filozofski fakultet u Nišu (Kancelarija za razvoj karijere i podršku studentima) i Udruženje profesora francuskog jezika Srbije.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

Sajam je otvoren za širu javnost, a posetioci će imati priliku da se povežu sa više od 30 kompanija, institucija i ustanova. Veliku podršku Sajmu pružaju partneri, a posebno se ističu zlatni partneri, kompanije NIS, Minth i Mplus, kao i srebrni partneri, kompanije Transcom, Decathlon, Magna, CityScope i Wersirius čija podrška omogućava stvaranje inspirativnog i korisnog iskustva za sve učesnike.

Koncept Sajma predviđa predstavljanje poslodavaca i njihove ponude poslova i praksi u direktnom kontaktu sa posetiocima na svojim štandovima, kao i edukativna predavanja i radionice
.

Posetioci će moći da saznaju i kakve su poslovne ponude i prakse sledećih partnera: Kredium, Joorney, Hirequarters, Media i reform centar Niš, Ads up, Xingyu, Lobohouse, Fazi, RWS, Institut Francais, Deutch mit Danica and Wolf, Erfolg, Modern Talking, Confucius Institute, Kazneno-popravni zavod Niš, JP Zavod za urbanizam Niš, CPSU Niš, Centar za zaštitu žrtava trgovine ljudima, Crveni krst Niš, Centar za socijalni rad „Sveti Sava“, Cartias, Nacionalna služba za zapošljavanje.

Sve aktivnosti su besplatne, a SZIPO je otvoren za sve studente, diplomce sa različitih fakulteta, kao i za ostale zainteresovane pojedince.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: