Sajam zapošljavanja u Sportskoj hali

Lokalne vesti - Sreda 25.04.2018 - 08:18

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Vranju organizuje 28. sajam zapošljavanja, u petak, 27. aprila 2018. godine, u 11.00 sati, u Sportskoj hali.

N asajmu direktan kontakt poslodavaca i nezaposlenih. Foto: OK Radio N asajmu direktan kontakt poslodavaca i nezaposlenih. Foto: OK Radio

Na prvom ovogodišnjem sajmu zapošljavanja učešće su najavila 22 poslodavca iz oblasti tekstilstva, obućarstva, drvnoprerađivačke industrije, elektroindustrije, mašinske industrije i osiguranja.

Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 250 lica različitih profila zanimanja, kao što su elektromonteri, izrađivači gornjih i donjih delova obuće, krojači, šivači, tapetari, stolari, administrativni radnici, zavarivači, magacioneri, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: