Sajam zapošljavanja u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 20.09.2022 - 09:26

Filijala Vranje Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u Vranju, u petak 23. septembra 2022. godine, od 11-14 sati, u dvorištu filijale, ul. Todora Španca broj 1.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Na Sajmu će učestvovati 20 poslodavaca iz Vranja, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 300 novih radnika. Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima za rad u tekstilstvu i kožarstvu, tapetarstvu, u oblasti obezbeđenja i elektrotehnike. U ponudi su i radna mesta za poslove hemičara, kao i za poslove medicinske sestre.
 
Otvaranje Sajma planirano je za 11 časova. Na štandu NSZ svi zainteresovani posetioci sajma moći će da se raspitaju o aktuelnim javnim pozivima i konkursima, programima i merama NSZ za podsticanje zapošljavanja, a na raspolaganju im je i pomoć u pisanju radne biografije (CV).
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: