Sami prave vodovod za devetočlanu porodicu

Lokalne vesti - Četvrtak 17.10.2013 - 13:31

Više od 60 radnika Sportskog društva, Direkcije za izgradnju i opštine Bosilegrad organizovalo je akciju izgradnje vodovoda do domaćinstva Saše B. u selu Rikačevo kod Bosilegrada.

Sa licaa mesta Sa licaa mesta

Saša ima devetoro dece i godinama muku muči sa nedostatkom vode.

Akcijom je koordinirao lično predsednik opštine Vladimir Zaharijev, koji je rekao da će vodu sa svojim radnicima dovesti do svih domaćinstava gde Vodovod nije prošao.

– Najpre je iskopan kanal u dužini od dva i po kilometra, a onda smo postavili cev koja spaja domaćinstvo sa planinskim izvorom.

Istu akciju planiramo da uradimo u bosilegradskom naselju Krst i radićemo vodovod do sela Milevci. Nikoga nećemo da ostavimo bez vode i zato nam je vodosnabdevanje sada prioritet – kaže Zaharijev.

On dodaje da godišnje opština Bosilegrad do kuća u selima gde vode nema preveze više od 600 cisterni pijaće vode.

– Svega može da nedostaje, ali vodu svaka familija mora da ima, bar dok sam ja na čelu opštine Bosilegrad – završava Zaharijev.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: