Sanacija mosta u Golemom selu

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.11.2013 - 08:02

Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja nastavlja sa radovima na revitalizaciji regionalnog puta Vranje – Mijovce, sanacijom mosta u centru Golemog Sela, žile kukavice prema brojnim mahalama i okolnim selima.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Dejan Stanojević, zamenik direktora Direkcije, finansijera radova, u izjavi za OK Radio navodi da radovi teku po planu i da se prema zacrtanom planu ispunjavaju obećanja data ljudima koji su ukazali poverenje SNS-u prilikom izbora za Mesne zajednice.

- Most je dosta oštećen u osnovi, a mora da se sredi i korito reke u neposrednoj okolini.

Za radove je izdvojeno 500.000 dinara i nadamo se da ćemo ih brzo privesti kraju s obzirom da nam vremenske prilike idu na ruku – kaže Stanojević.

Meštani Golemog Sela su najzad odahnuli od briga, posebno oni u blizini mosta jer je jedna jača kiša i nadolazak bujice pretio da ga sruši, a tada bi šteta bila totalna a izdaci za njegovu ponovnu izgradnju veliki.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: