Saobraćajnice i putni pravci na teritoriji grada uglavnom prohodni

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.02.2023 - 12:29

Nakon snežnih padavina tokom vikenda saobraćaj kako na lokalnim, tako i na regionalnim i državnim putnim pravcima odvija se bez većih problema.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs

Prema informacijama iz Gradskog štaba za vanredne situacije, u periodu od 03. do 06. februara očišćeni su sledeći republički putni pravci koji se nalaze na teritoriji grada Vranja:  državni put II A 258, deonica Vladičin Han-Vranje-Bujanovac-Preševo, državni put II A 227, deonica Vlase-Vranje-Barelić, državni put II B 442, deonica Vranje-Besna Kobila.

Trenutno su prohodni svi putni pravci, osim deonica do Punuševca i od Krive Feje do planinarskog doma na Besnoj Kobili, tako da je u toku raščišćavanje ovih deonica. Što se tiče gradskih saobraćajnica, uveliko se čiste shodno prioritetima i nema većih problema u saobraćaju.

Zimska služba JKP „Komrad“ čisti sneg sa trotoara i pešačkih prelaza, sve vreme od kako je počeo da pada. Za održavanje republičkih putnih pravaca zaduženo je preduzeće ,,Goša komerc'', dok je čišćenje lokalnih putnih pravaca povereno preduzeću ,,Saba Belča''.

Podsećamo, vlasnici lokala u obavezi su da očiste sneg sa trotoara ispred svojih radnji.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Srećko
06.02.2023. , 15:04
Lele lele da ne beše komrad i saba joka ništa...