Saradnja sa Fondacijom Novak Đoković: Počelo opremanje novog vrtića u naselju Raška

Lokalne vesti - Petak 10.06.2022 - 11:34

Zahvaljujući Ugovoru koji su Grad Vranje i Predškolska ustanova ,,Naše dete'' potpisali sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Fondacijom ,,Novak Đoković'', novi vrtić u naselju Raška biće opremljen najsavremenijim nameštajem i didaktičkim materijalom.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Reč je o veoma vrednoj donaciji zahvaljujući kojoj će novi objekat Predškolske ustanove biti kompletno opremljen najmodernijom opremom i sredstvima za potrebe vaspitno – obrazovnog rada sa decom predškolskog uzrasta, i to po novim Osnovama programa ,,Godine uzleta'', rekoa je gradonačelnik Slobodan Milenković.

 

,,Godine uzleta'' promovišu programe koji nastaju kroz zajedničko učešće, u prostoru koji je inspirativan i provokativan za dete i gde ono može slobodno da istražuje, da se igra, da promišlja, da sarađuje sa drugima, isprobava i upoznaje svet oko sebe. 

 

Prostor u vrtiću postaje inspirativno i podsticajno okruženje za učenje deteta i prerasta u zajedničko mesto za druženje, igru i istraživanje - pohjasnio je Milenković. 

 

Vrtić će imati 14 radnih prostorija, dve sale, kao i veliki atrijum unutar objekta. 

 

Uz to, ograđeno dvorište takođe će biti opremljeno neophodnim bezbednim mobilijarom za igru dece, rekao je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: